תכנית בגרות במדעי המוח במכון דוידסון לחינוך מדעי

מיקום משרה:
מכון דוידסון לחינוך מדעי
תיאור משרה:

במכון דוידסון לחינוך מדעי פועלת מגמה לבגרות ברמת 5 יחידות לימוד במדעי המוח. תלמידים ותלמידות מכל רחבי הארץ נחשפים לחזית המדע ומבצעים בעצמם מחקרים. התוכנית משלבת הוראה מקוונת עם מפגשים פנים אל פנים. התפקיד כולל הובלת כיתה לבגרות בתחום מדעי המוח, יצירת קשר אישי משמעותי עם התלמידים, העברת שיעורים מקוונים שבועיים, בדיקת עבודות, הנחיית מחקרי תלמידים, אחריות על ימי מפגש במכון דוידסון, פיתוח חומרי לימוד חדשים ועבודת צוות.

דרישות משרה:

במהלך או לאחר תארים מתקדמים בתחום מדעי המוח – חובה. ניסיון בחינוך ובעבודה עם בני נוער – יתרון משמעותי. סדר וארגון, יוזמה, אוריינטציה טכנולוגית, אהבה לחינוך, יכולת עבודה עצמאית, אחריות , יחסי אנוש מעולים! היקף משרה: 30%-90% העבודה מתבצעת במכון דוידסון לחינוך מדעי ברחובות, עם אפשרות לשילוב עבודה מהבית.

תאריך פרסום המשרה:
ראשון, אפריל 23, 2023